Home Ezotéria 12 csillagjegy üzenete júliusra!

12 csillagjegy üzenete júliusra!

by Zsani

Ebben a hónapban nagy változások következnek be, bármilyen kis vita nagy port kavarhat és a most hozott döntések hosszú távú hatásait élvezed majd.

Hogyha az óvatosságot helyezed előnybe saját reakcióid során, a Vénusz segíthet neked abban, hogy a kilátástalannak tűnő helyzetekből is győztesen kerülhess ki. A Bak teliholdja és az oroszlán újholdja elsősorban arra késztetnek majd, hogy rendet rakj magad körül, az otthonodban, a családban, és a munkahelyeden.

Kos – Gyakorold a nyugalmat…

Bár nehezedre esik távol tartanod magad a veszekedésektől, mégis tedd meg, mert ha az önkontroll alább hagy, képes leszel régi kapcsolatok megszakítására vagy akár önmagadnak okozhatsz balesetet. Fordíts minél több időt önmagadra, hűsölve egy medence partján vagy relaxálva egy edzőteremben, hogy megszabadulj a stressztől. Újra rendezheted a lakásod, majd a hónap vége felé feltöltődve energiával elmehetsz egy kirándulásra.

Bika – Hagyd az aggodalmakat…

Igen nagy jelentőséget tanúsítasz a kis dolgoknak, melyeknek aztán hatása alá kerülsz. Ne aggódj ezekért a dolgokért, inkább keress megoldásokat és gondolkodj pozitívan. A bolygók állása segít téged mindenben, csak egy kis erőfeszítésedbe kerül. Ha nem görcsölsz rá a problémákra, új utak nyílhatnak meg előtted szakmai téren és jelentős összeg birtokába kerülhetsz. Egyéni téren lassan minden lecsitul és elégedett leszel a hónap második felében.

Ikrek – Dönts az elsőbbségek terén…

Nem tehetsz mindent egyszerre, de te mégis megpróbálod. Ezzel viszont nem teszel mást, mint kifáradsz, csökken a teljesítményed. De a Vénusz segítségével legyőzhetsz minden akadályt, ha fontossági sorrendbe helyezed a tennivalóidat. Pénz terén is szerencse

mutatkozik. A legjobb dolgok érzelmi téren történnek, kilátásban lehet egy új hódítás, vagy a meglévő kapcsolat megerősítése. A hónap vége fele nagyon vonzó lehetsz!

Rák – Mindenben tarts mértékletességet…

A hónap elején a Vénusz a te oldaladon van és segít lecsillapítani a kedélyeket. Nem vagy az egyensúly nagy mestere, de ebben a hónapban igyekezz ne sokat aludni, dolgozni és sportolni, mert megerőltető lehet a szervezeted számára. Ha terveidet nem gondoltad megvalósíthatónak az anyagiak miatt, egy kis bátorsággal szert tehetsz egy előlegre, fizetés emelésre vagy akár egy jobban megfizetett új állásra is.

Oroszlán – Barátkozz meg a múltaddal…

Július folyamán az emlékeid kínoznak és nehezen birkózol meg velük. A múltadban élsz, sokat aggódsz azon, hogy mi történhetett volna. Ha eddig hiányzott a bátorság, itt az ideje erőt venni magadon, kiválasztani egy utat és azon végigmenni. Legyél magabiztosabb, mert lesz számodra szerelmi és szakmai lehetőség is.

Szűz – Figyelj jobban az egészségedre…

Ha arra vágytál, hogy új munkahelyi lehetőség adódjon számodra, teljesülhet az álmod. Erre összpontosítsd az energiáidat, a nélkül, hogy túlzottan kimerítenéd magad. Azok a tünetek, melyeket eddig figyelmen kívül hagytál, felerősödhetnek. Ezért jobb, ha

meglátogatod az orvosodat és mindig hallgass a megérzéseidre. Ne menj olyan helyekre, ahol nem érzed jól magad!

Mérleg – Tartsd féken a lelkesedésed…

Ebben a hónapban vigyázz a túlzásokra, a mértéktelen evésre, mert könnyen emésztési problémáid lehetnek. A hónap közepéig sebezhető vagy érzelmi téren, ezért ne vegyél részt vitákban, mert a vita hevében kimondott sértő szavakat már nem vonhatod vissza. Ellenben a terveidet tekintve zöld utat kapsz, engedd el a képzeleted, még akkor is, ha megvalósíthatatlannak tűnne első látásra. A megfelelő hozzá állással minden sikerülhet, különösen, ha partnered is segít ebben.

Skorpió – Rejtsd el a jóságodat…

Ha kisebb akadályokba ütközöl terveid megvalósítása során, ne keseredj el, mert lehet, hogy az Univerzum jobbat szán neked. Mondj le az alkoholról, a cigarettáról és az édességről, melyekre érzelmi alapon lenne szükséged. Mert a gyomrod ellened fordulhat! Urald az érzelmeidet, nyugodj le zenét hallgatva, táncolva és nem az evésbe menekülve. A befektetett munka meghozza gyümölcsét és a hónap vége felé akár előléptetésben is lehet részed.

Nyilas – Energiára van szükséged…

Az időjárásnak és a túlzásoknak sikerült padlóra tennie az immunrendszeredet. Ezt fokozza a nem megfelelő lelkiállapotod is így tehát szükséged van arra, hogy valami felrázzon és motiváljon. Egy edzés bérlet, koncertjegy esetleg egy kirándulás Párizsba, egy jó diéta… te döntesz. Ez egy jó időszak lehet fontos döntések meghozatalára. A változások első körben ijesztően hathatnak rád, de légy bátor és ne utasítsd el az előtted megnyíló lehetőségeket, még akkor is, ha számodra kicsit kellemetlenek.

Bak – Hagyd hadd beszéljenek rólad…

A munkahelyeden ne figyelj minden munkatárs megjegyzésére, a pletykákra, mert meglehet, hogy rosszul értelmezed őket. Szó szerint heves szívdobogásban lehet részed, ha fizikailag és érzelmileg túlhajszold magad, úgy hogy lassíts, és érdeklődj utána a dolgoknak, ha kétségek gyötörnek. A telihold segít az önkontrollban, munkahelyet vagy akár partner is válthatsz.

Vízöntő – Utazz biztonságosan…

Ha egzotikus országba tervezel kirándulást, vagy olyan veszélyes tevékenységeket szeretnél kipróbálni, mint a hegymászás vagy a merülés, kössél életbiztosítást, adasd be a védőoltásokat és tegyél meg mindent óvintézkedést egészséged érdekében. Ha kicsit is odafigyelsz arra, hogy mit eszel és iszol, biztonságba lehetsz. Ez az az időszak, amikor fontos és hosszútávra ható dolgok történnek, úgy személyi, mint szakmai téren. Párkapcsolati téren minden rendben, a partnered sikerei jó hatással lesznek rád is.

Halak – Töltsd fel az energia tartalékaidat…

Felmerülhetnek bizonyos problémák a lakással kapcsolatosan, de ezek megoldódnak. Vagy ismerősödhöz költözöl, vagy vásárolsz, esetleg bérelsz egyet. A munkahelyeden nagyfokú hozzáértésről teszel tanúbizonyságot a napi teendőid tekintetében, akárcsak az otthoni dolgaid során, még ha ezek álmatlan éjszakákat is eredményeznek. A munka és a rendkívüli hőség mindenki számára kimerítő, de ez a halak energia szintjét teljes mértékben lemeríti, ezért, ha teheted, vegyél ki néhány szabadnapot. Ne tegyél semmit, csak aludjál, lustálkodjál, igyál minél több folyadékot, természetesen az alkoholt mellőzve, hogy átvészeld ezt az időszakot.

Hirdetés

You may also like