Home Ezotéria 10 jel, amiből megtudhatod, hogy angyal van körülötted folyamatosan!

10 jel, amiből megtudhatod, hogy angyal van körülötted folyamatosan!

by Krisztina

Azok, akik hisznek a természetfeletti lényekben, azok mindig nyitott szemmel járnak és minden aprócska jelre figyelnek, amiről azt gondolják, hogy az angyalokhoz köthetőek.

Ha te is sokszor érzed úgy, hogy nem vagy egyedül, gyakran ráz ki hirtelen a hideg, vagy egyszerűen nem tudod megmagyarázni, csak érzel valami szokatlant, akkor lehetséges, körülötted is ott van valaki.

Nézd meg az alábbi 10 jelet, amiből megtudhatod valóban angyalok vannak-e körülötted nap mint nap!

 1. A szoba, helyiség atmoszférája hirtelen megváltozik, és egy kellemes, meleg szellő suhan át fölötted. A tested is enyhén felmelegszik, és azt érzed, hogy finoman valaki megérintette a bőrödet.
 2. Kellemes virágillat vesz körül, de nem tudod megállapítani, hogy honnan származik ez a finom illat. Néztél balra, néztél jobbra, de sehol egy virág, sehol egy parfüm. Ha ilyesmit érzel, az azt jelenti, hogy valaki melletted van, hogy segítsen. Ő a te őrangyalod.
 3. Hirtelen valami édeset érzel a szádban, rövid, halk suttogásokat hallasz, vagy apró kis színes pöttyök jelennek meg a szoba falán – ez a te angyalod jelenlétére utal.
 4. Az együttérzés, a szeretet hirtelen hatalmába kerít, megenyhül a szíved, sírni kezdesz, anélkül, hogy tudnád az okát. Ez is az őrangyalod jelenlétére utal, aki ott van, vigyáz rád, hogy ne történhessen semmi bajod.
 5. Egyszerűnek, örömtelinek látod az életed, és azt érzed, hogy biztonságban vagy.
  Színes fények jelennek meg a szobában, körültáncolnak, körülölelnek. Ha behunyod a szemed, ezek a fénycsóvák akkor is ott vannak, az angyaloddal együtt.
 6. Egyik pillanatban azt érzed, hogy valaki puhán, lágyan átölel, megérinti a válladat. Ha előre rémisztőnek is tűnik, nem kell tartanod ettől, mert csak az őrangyalod van jelen.
 7. “Véletlen” dolgok történnek az életedben. Olyan emberekkel találkozol, akik épp rád gondoltak, akik épp a segítségedre lehetnek. Ezeket a helyzeteket az őrangyalod intézte így.
 8. Tollakat látsz az utcán. Ez annak a jele, hogy valaki odafent nagyon szeret téged, vigyáz rád. Főként a fehér tollak jelölik azt, hogy az őrangyalod a közelben van. Ezt a hófehér tollat magaddal is viheted, így a kötelék közted és a védő angyalod között, még erősebbé válik.
 9. Felnézel az égre és egy angyalformát látsz. Ne feledd, nincsenek véletlenek, ő a te angyalod.
 10. Ajándékot kapsz valahonnan. Ez is az angyalod “műve”, így higgyél, bízzál benne.
Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .